Sončno nabrežje 8/Riva del Sole 8
6310 Izola/Isola
Dragi gostinski ponudniki
V torek, 15. oktobra 2024, vas vabimo na drugi del delavnice Vino in kulinarika po beneško, tokrat v povsem praktični izvedbi. Gostujoči kuhar bo v izolskem Manzioli wine baru prikazal pripravo značilnih beneških jedi, ki jih boste lahko vključili v svoje menije in jih predstavili na Dnevih beneške kulinarike, ki bodo potekali med 22. novembrom in 8. decembrom 2024. Večina vas že sodeluje v dobro znanih Kulinaričnih dnevih, zato je to odlična priložnost za nadgradnjo vaše ponudbe.
Delavnico bosta vodila Raffaele Bonivento in priznani chef Cristian Scarpa iz restavracije na otočku Pellestrina v Beneški laguni, ki je znana predvsem po ribji kulinariki.
Delavnica se bo pričela ob 11. uri in bo predvidoma trajala tri ure.
Prijava je obvezna, saj je število mest omejeno. Dobrodošli vsi, ki vas tematika zanima, prednost pri prijavi pa bodo imeli udeleženci februarskega dogodka.
Namen delavnice je, da dobite nove ideje jedi, ki jih lahko vključite v Dneve beneške kulinarike.
Dnevi beneške kulinarike bodo še dodatno podprti s podporo promocijskih sredstev projekta ReVerT.
Veselimo se vaše udeležbe!
Financira Evropska unija – NextGenerationEU, Načrt za okrevanje in odpornost, razvojno področje C3: Pametna, trajnostna in vključujoča rast, komponenta K4: Trajnostni razvoj slovenskega turizma, vključno s kulturno dediščino in naložba IC: Trajnostni razvoj javne in skupne turistične infrastrukture in naravnih znamenitosti v turističnih destinacijah.
Turistično združenje Izola